nedelja, 05. april 2009

Vrhunska okna vrata senčila HAUSMART

PVC okna in vrata REHAU

PVC okna REHAU se danes štejejo za najbolj sofisticirana in funkiconalna polnila gradbenih odprtin na tržišču. In to predvsem zato, ker izpolnjujejo vse zahteve tako arhitektov, kot tudi gradbenikov, kar se tiče kvalitete in variabilnosti. No, in če kdo danes želi postati kompetenten partner, ne sme ostati brez odgovora na kakršnokoli vprašanje. Okna, ki jih dobavljamo iz sistema profilov REHAU, torej predstavljajo rešitev za vse primere: od sistemov za standardna okna vse do certificiranih sistemov profilov za okna v pasivne hiše.
EURO 70 Econo

EURO 70 je trenutno naš najbolj prodajan tip profila. Udobje v toploti družinskega ognjišča za zelo sprejemljivo ceno? Noben problem zahvaljujoč oknom iz sistema REHAU EURO 70 Ta 5 komorni profil je idealna kombinacija vrhunske kvalitete in visoko nadstandardnih toplotnoizolacijskih lastnosti ter ugodne cene.


Okna Rehau Brilliant Design

Odlična dominanta Vašega doma. Okna iz sistema REHAU Brillant-Design so namenjena za stranke, ki imajo najvišje zahtevke. 5 komorni sistem kombiniran z elegantnim videzom odraža vaš uglajen okus za »popolno stanovanje«.


Premično-dvižna vrata REHAU Brillant-Design

Premično-dvižna vrata REHAU Brillant-Design. 70 mm sistem za večje zahteve grede oblike in funkcionalnosti. S sistemom premično-dvižnih vrat REHAU Brillant-Design je dopolnjena paleta 70 mm sistema REHAUs elementom, ki omogoča izpolnjevanje vaših zahtevnih želja po svetlem prostoru.

Za več informacij kliknite link: http//www.pvcokna.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar